Exclusief vergaderen of teambuilden

De Buitenplaats Oosterhout leent zich bij uitstek voor een stille conferentie op niveau, voor exclusief vergaderen, voor een klassiek concert, een lezing of andere besloten bijeenkomst. Zo beschikt het huis over een muziekzaal waar kleinschalige concerten en andere evenementen, maar ook bijeenkomsten of vergaderingen kunnen worden georganiseerd tot maximaal 40 personen. Daarnaast zijn er kleinere vergaderruimtes met alle moderne vergaderfaciliteiten.

Reserveren

Exclusief lunchen of dineren

Uw bijeenkomst is te combineren met een lunch en/of diner. Zo wordt u ontzorgd omtrent de verdere organisatie en bent u verzekerd van topkwaliteit. Pure ingrediënten uit de streek en uit het seizoen met ambacht bereid. Midgie van Boetzelaer leidt de keuken van Buitenplaats Oosterhout met passie en bezieling. Of het nu een lunch, een diner of een gardenparty betreft, Midgie geeft creatieve en verrassende suggesties. Ook de wijnen die op Oosterhout geschonken worden, zijn memorabel.

Reserveren

Exclusief logeren

Indien u na afloop van het diner wilt blijven overnachten met uw gezelschap, dan kunt u op het huis logeren en de volgende ochtend genieten van een Oosterhouts ontbijtbuffet.

Het huis heeft 10 tweepersoons kamers en een éénpersoons kamer, allen met eigen badkamers en ingericht in een rijke Engelse stijl. Bekijk de foto impressie op deze pagina om een indruk op te doen van de bijzondere inrichting.

Reserveren

Entertainment tussendoor

Hoe mooi de omgeving ook is, vergaderen of teambuilden wordt pas echt effectief wanneer er tussendoor wat inspiratie opgedaan kan worden. Zo maar wat ideeën: roofvogels temmen, Tai Chi meester worden, kleiduiven schieten, bootcampen en aan het eind van de dag wijn proeven.
Het huis beschikt verder over een grote monumentale tuin met diverse terrassen en zitgelegenheden. Er is ook een tennisbaan aanwezig en enkele andere sportfaciliteiten. Het omringende landgoed telt 40 hectaren en biedt uiteenlopende wandelfaciliteiten met desgewenst een rondleiding over het landgoed. Meehelpen met onderhoudsklussen op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Uw vergadering of bijeenkomst kan dus deels binnenshuis en deels buitenshuis plaatsvinden.

Reserveren

Impressie van de Buitenplaats